top of page

MKI Murerfirma

MKI Murerfirma - Rødegårdsvej 49 - 4720 Præstø

cvr: 4142 5466 - mail@mkibyg.dk - 2724 8278

Firmaet er liggende i Præstø på Sydsjælland tæt på motorvejen.

Beliggenheden gør at der stort set kan nås ud til alle områder på Sjælland og Lolland/Falster indenfor en halvanden time.

Selvom Firmaet er nyopstartet er det langt fra uden erfaring. Grunden for firmaets opstart, skal findes i det brændende ønske for at levere et håndværk som både kunden og håndværkeren selv, stolt og tilfreds kan kigge tilbage på mange år frem.

Derudover mener vi også at en god håndværker ikke alene laver et godt stykke arbejde, men også sørge for at holde kunden til ilden så de selv føler at de har fået svar på alle deres spørgsmål, før de er stillet.

Allerede fra det første møde, hvor vi snakker om de muligheder og alternativer der passer jer og jeres budget bedst. Til selve byggeriet hvor vi gør en indsats for at holde jer opdateret og informeret om processen undervejs. Og slutteligt til afleveringen hvor i gerne skulle stå med en glædelig følelse af, at i har truffet de helt rigtige valg, både hvad angår opgaven men ligeså meget valget af håndværkeren.

 

Vores indsats for aktivt at kunne udfører en høj kvalitet af håndværk, er løbende at tage kurser inden for de relevante fagområder. For så snart noget nyt dukker op, så vil vi være klar og opdateret til at kunne levere den bedste service.

Det, kombineret med at vi bruger faguddannede folk med selvstændige evner, sikre god kvalitet og dermed en god og positiv oplevelse for begge parter.

Vores vision er at blive anerkendt som et håndværksfirma der kun levere det bedste indenfor fagene. I øjeblikket er der 3 i firmaet, men tanken er, i takt med efterspørgslen stiger, fortsat at håndplukke de dygtigste og bedste håndværkere der er at finde.

bottom of page